En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

Beach 2013

Kategori: Tankar

 
Närmar sig fan med stormsteg. Och eftersom jag glömde bort det här med att komma i form förra året tänkte jag ju att "nu jävlar" men vadfan hände med det? Vi befinner oss i soligaste maj och ingen beachkropp så långt ögat kan nå.
 
Bikinisarna smiter åt som värsta korvskinnen. Lamporna, med blått fantastiskt ljus, framhäver allt som inte är perfekt. Spegeln lägger på minst 5 kilo - jo jag lovar, jag läste det typ...på Wikipedia eller nått och sen när blev storlekarna så jävla små?
 
Okej, det är bara att stirra sig själv i ögonen och inse att jag inte kommer vara playans hetaste brud i år. Igen. Jag kommer ta mig till stranden men snarare hålla mig till vassen. Där kanske ett eller annan vasstrå kan dölja det jag sälv inte vill se. Typ. Eller?
 
Nej, fan. Vet ni. Jag är rätt så jävla snygg. Hejja vi som ser ut som vi ska. Hejja alla kvinnor med former. Varför ska jag gömma mig i vassen? Jag till skillnad från beachbabe 2013 har inte gått på svältdiet sedan jul. Jag njuter av mitt liv. Jag njuter av min kropp. Jag njuter av det faktum att jag lever och andas. Jag njuter av att jag är jag. Att jag finns. Att jag har det rätt så jävla bra...bortsett från denna envisa jävla halsfluss dårå...jag njuter. Jag är inte vanskapt. Jag sätter på mig min bikini och promenerar ner till stranden OBS! INTE VASSEN! med högt huvud...
 
Hoppas jag. Tror jag. Vill jag tro.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: