En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

Bolibompa-sex

Kategori: Allmänt


Har funderat på en sak ett tag. Tror det var nått jag läste i en bok men det är liksom en tanke som återkommer då och då.

"Bolibompasex"

Vad är det egentligen? Va? Föräldrarna ska passa på att få sig ett nyp när barnen sitter som tända ljus och tittar på meningslös TV ingen egentligen vill att de ska titta på. (De får ju fyrkantiga ögon av att titta på TV, de borde leka istället) Fast många föräldrar tycker nog att det är ganska skönt också. Inte sexet alltså utan att barnen sitter tysta...eller jo, sexet också förstås men det var inte Det jag syftade på.

Men så kommer liksom min fundering. Bolibompa håller ju för fan på i en hel jävla timme. EN TIMME! Vilka föräldrar tar sig en timmes långt nyp? Som förälder är man ju helt slut. Typ jämt. Vem fan orkar hålla på i en timme va?

För att inte prata om skuldkänslorna som kommer krypandes när Lisa baknar på toalettdörren och säger att hon måste kissa. Eller när Peter frågar varför mamma låter som ett skadat djur och pappa måste hitta på en ursäkt om att mamma gjort illa sig. Eller när Evert undrar vad mamma och pappa gör under täcket och mamma får lov att hitta på en snabb ursäkt om att "mamma och pappa bara busar lite".

Usch...stackars skadade barn...Jag menar...det kan ju inte vara nyttigt att titta på Bolibompa varje dag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: