En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

Natthumor.

Kategori: En Annan Dag

Stavning- check!

Kategori: En Annan Dag


Kan inte korrigera inlägg från mobilen. "Inspirationsmässigt" ska det givetvis stå!

Nu har hon varit dålig.

Kategori: En Annan Dag


På att blogga. Men jag har liksom inte haft någon dator. Sen fick jag en dator men eftersom det inte är min har jag inte blivit kompis med den riktigt än.

Sen har jag haft liten svacka inspirstionsmäsdgt på sista tiden. Brist på saker att skriva om liksom...

Godnatt!

Alla <3-dag

Kategori: En Annan Dag


Borde alltid firas. Glad alla hjärtans dag på er!

Kvällshumor.

Kategori: Humor

En annan dag.

Kategori: En Annan Dag


Kommer hon blogga ordentligt.

Som vanligt har jag surfat sönder min dator. Fattar inte vad det är med mig och elektronik. Allt jag rör vid tycks gå sönder. Förhoppningsvis löser sig det under veckan...

Håll ut. En uppmaning både till mig själv och till er.

Förlåt blogen.

Kategori: Allmänt

 
Jag har tappat fokus. Tappat bort dig. Åsidosatt dig.
 
Fick igår höra "du brukade skriva så roligt". Kommenterade på "brukade". Fick till svar att "jamen...det är mest bilder och sånt nu för tiden..." 
 
Aj! Men, jo, så är det nog. Har liksom blivit lite lat och inte orkat riktigt. Haft inspirationssvackor. Kännt det som att det liksom kvittar på nått sätt. Jag har inte haft samma behov heller kanske? Vad vet jag? En fluga i rymden har inte alla svar. Jag har inte heller alla svar. Nästan inga för att vara ärlig. 
 
Men nu ska jag skärpa mig. Bloggen skall få lite hjärt- och lungräddning. (kan man ge tekniska pryrar det??) Jag ska försöka iaf...

Folk som inte tvättar håret.

Kategori: En Annan Dag

 
Har läst en hel del bloggar. Har läst en hel del artiklar. Har läst mycket annat också men just gällande detta (som rubriken kanske antyder?) att man inte tvättar håret, vad är det för snuskigt påhitt?
 
Att bojkotta massproducerade hygienartiklar för att man tycker att dom innehåller massa skit. Jaja, men kom på nått bättre själva då (som inte är snusk). Jag måste helt ärligt medge att jag tycker det är spämnnande med hemma-kurer av olika slag. Absolut är det det. Man vet ju vad man smetar och kletar med då liksom. Men att lägga sin personliga hygien åt sidan för att man liksom tror att kropp och knopp kommer må bättre av att låta bli är snusk. 
 
Att bojkotta shampo är snuskigt. Att gå omkring med en flottig hjälm på huvudet är inte coolt. Att ha flottiga hårtestar som ligger platt mot huvudet (ibland så man ser skallen) är inte snyggt. Nej, jag säger inte att man måste vara snygg i håret. Men det jag säger är att man måste vara ren i håret. Det tycker jag att man måste. Faktikst så tycker jag så, och det står jag för. 
 
Men sluttjatat, ni fattar poängen tror jag. Nu ska jag gå och duscha. Jag ska tvätta håret med ett shampo som bara innehåller en massa skit. Förmodligen är det djurtestat också. Bara så ni vet. Men ojojoj, vad gott mitt hår luktar efteråt!
 
 

Klippa sig lite...

Kategori: Allmänt

 
Har tänkt på en sak. Liksom en lite knasig sak. Eller egentligen tänker jag ju massor, precis som de flesta andra. Men jaja, ni fattar. 
 
Det här med att barn klipper av sig håret. Vad är det med det? Mina barn har klippt av sig håret. Den ena klippte kort bara på halva huvudet, skitsnyggt liksom. Den andra klippte av varenda en av sina långa gyllene korkskruvar. Det vart liksom mer som en hjälm på huvudet. En hårhjälm. Ojämnt, taggigt, kort och lite mera kort. Hon gick helt klart från att ha haft världens finaste hår till eventuellt världens fulaste. *fäller en tår vid minnet*
 
Men nu till min fundering. Jag klippte håret på mig själv när jag var liten. Äpplet faller inte så långt ifrån trädet tänker ni kanske men det slutar inte med mig. Nej. När jag studerar barnen på dagis ser jag detta fenomen. När jag studerar mina barns kompisar ser jag detta fenomen och...när jag pratar med mina vuxna vänner berättar de att deras hår har genomgått samma tragiska öde. (När de var barn alltså.) 
 
Vad är grejen? Att klippa sig i håret. Jag kan itne heller låta bli att reflektera över att jag faktiskt har en (nästan) vuxen syster som fortfarande klipper sitt hår. Inte alls som när man var barn men hon kan liksom sitta med saxen och klippa de kluvna hårtoppar hon har. Eller tror sig ha. Nej, vill på en gång påpeka att hon inte lider av någon typ av sjukdom. Men hårklippardriften verkar ju helt uppenbart finnas kvar. 
 
Vad är grejen med att alla ungar envisas med att klippa sitt hår? Ja, vad är grejen?
 
 

Taxigubbar som smickrar sig själva.

Kategori: Allmänt

 
Åkte taxi idag och gick mycket målmedvetet förbi den första bilen då det är ett bolag jag aldrig mer kommer att åka med. 
 
När vi är framme vänder sig gubben om och stirrar helt ogenerat på mina bröst när jag rotar fram mina pengar. Han tittar sedan på mig med en mycket lysten blick och säger "Det var ju kul att du valde just mig av alla chaufförer". Ehh...jaha liksom? Jag svarade då att jag valde den första bilen som inte tillhörde det andra bolaget eftersom jag numera inte åker med dom. Han bara flinade till svar. Jag är osäker på om han förstod mig. 
 
Men vadå, snacka om att smickra sig själv liksom. 
 
Sen när jag ska gå ur bilen säger jag nått i stil med att jag bara ska få med mig mina påsar också och han kommenterar att jag gärna får glömma de två violetta (ja, han sa faktiskt violetta) påsarna fyllda med guld. (Han syftade till två påsar från systembolaget.) 
 
Skum farbror. Honom hade inte jag velat åka med iförd en kjol, med aningens för hög promillehalt i blodet mitt i natten. Nejtack, det hade jag inte tyckt om...

Jag försvarar mig.

Kategori: Allmänt

 
Hej Kompis. 
Alltså, jag fick liksom en kommentar om att mina bilder jag lägger upp förmedlar....ledsamhet. Typ. Lite destruktivt liksom. Att man kan tro att jag är en ledsen tjej som sitter hemma och gråter. 
 
Mitt försvar kommer här: Den bilden är så fel den möjligtvis kan vara. Motsatsen. Jag är en glad tjrj som gör allt annat än gråter. Skrattar mest faktiskt. Och njuter av livet och allt vad det kan tänkas innebära. 
 
Bilderna representerar alltså inte mig på något sätt. Alls. De representerar INTE hur jag mår eller hur jag känner. Det är vackra bilder, tycker jag. Det destruktiva och ledsna kan vara vackert. På sitt sätt vackert. Tycker jag. 
 
Så nu vet ni. Om ni undrar...
 
 

Att sakna.

Kategori: En Annan Dag


Vad saknar man??

Eller?

Kategori: En Annan DagDet värsta som finns.

Kategori: Humor


Är när man blir visslad på. Inte busvisslad på utan mer som en hund. Tänk typ "Fido *vissel* *vissel* kom häääär Fido!"

Jag fullkomligt avskyr detta. Dumt jävla påhitt att vissla på människor. Det är kanske inte det värsta nej, men det är fan så jävla illa!

LoL :D

Kategori: Humor


Att äta...

Kategori: En Annan Dag


Räkor mitt i natten är ju också en sysselsättning man kan roa sig med.

Att vara vuxen.

Kategori: En Annan Dag


Innebär en massa måsten. En massa göranden. Massa fix. Massa ansvar. Massa förväntningar. En himla massa tråkiga saker.

Men...bara för att man har en massa tråkiga saker att göra behöver man inte vara tråkig själv. Varför liksom glömma bort sig själv i allt det där vuxna?

Gynekologen.

Kategori: En Annan Dag


Vem vill bli gynekolog liksom? Hålla på och rota runt i kvinnors underliv. Hur kom man på att det var det man ville göra?


Rubrik saknas.

Kategori: En Annan Dag

Cancer.

Kategori: En Annan Dag


Är så jävla fult. Ont. För inget gott med sig.

Finns ingen anledning för den att existera. Ställer bara till med besvär. Och sorg.

Fittig jävla sjukdom.

Sluta snusa!

Kategori: En Annan Dag


Jag ska sluta snusa. Bestämde mig egentligen för länge sedan men motivationen har sviktat. Gjorde ett försök som varade i...tre timmar?

Men efter att ha insett att jag typ saknar tandkött och att jag lägger hiskeliga summor (tänk en stock 'a 400 kr, på fem dagar=2 dosor om dagen) på snus borde jag verkligen. Måste jag. Främst pga tandköttet. Hade besök som satt paralyserad av chock efter att ha insett att man typ ser benet i munnen på mig.

Så...jag började med nikotintuggummin. Typ i förrgår. Men alltså. Har på tre dagar tuggat upp två kartor och snusat typ en dosa (kanske en och en halv iofs). Fattar ni hur bra det är eller? Och grejen är att jag inte blir toksugen på snus. Det är som att jag egentligen lika gärna hade kunnat ta ett tuggummi.

Min tanke var att jag, varje gång jag vill ta en (två) snus tar ett tuggummi istället för att sen fasa ut helt. Eller ja...först byta till svagare tuggummin då. Men alltså...jag kan ta flera tuggummin på raken utan att känna att jag MÅSTE ta en (två) snus.

För er som undrar, ja, jag snusar dubbelt. Alltså två snus samtidigt. En på varje sida. Jag vet, det är sjukt. "Hej, jag heter Jag och jag är nikotinist!"

Men nu. Nu jävlar. Nu är det slutsnusat!


Massage.

Kategori: En Annan Dag


Ligger utsträckt på golvet och får massage med väldoftande olja.

Barnarbete när det är som bäst!

Disney alltså...

Kategori: Humor


Disney...ja du, man kan ju undra...

Dom har lärt oss att det är ok med gangbangs, alltså...Snövit hade sju snubbar liksom. Slampigt eller vad?

Belle i skönheten och odjuret måste lida av en psykisk störning- hon blir ju för tusan förälskad i sin kidnappare. Hej stockholmssyndromet liksom!

Tarzan. Behöver jag säga att det inte är normalt för vuxna män att springa omkring nakna i skogen?

Ariel säljer sig själv för att få vara med prinsen- som hon för övrigt inte ens känner. Snacka om att rättfärdiga prostitution liksom.

Och hon Askungen...ja...hon ja...

En snygg dag.

Kategori: Allmänt


Har jag idag tror jag. Ibland, vissa dagar tror jag att jag har målat kinderna med mascara för att det manliga könet liksom tittar lite mer. Sjukt konstigt, jag vet!

Den som kammar hem dagens pris är busschauffören som mycket osmakligt blinkade till mig på bussen. Undrar om han får mycket napp med den taktiken?

Ett absolut osmakligt egoboost-inlägg javisst. Det får ni stå ut med tyvärr.

Glad fredag! <3

Sol i sinnet, sol på skinnet...

Kategori: Allmänt


Hur kan man inte sprudla en dag som denna? Sooolen skiiiiner! <3 Så förbaskat mycket jävla kärlek på det!