En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

Konduktören...

Kategori: Allmänt


var en liten jättesminkad thaikille. Spännande.

Modigt!

Första kärleken.

Kategori: Allmänt


Verkar ha drabbat min snart 5-åriga dotter. Hon har nämligen kille. Dom ska gifta sig när dom blir stora. Två barn ska dom ha, en av varje sort.

Pojkens mamma berättade idag att han även har pekat ut bilen dom ska köpa. "Hon kommer nog inte bli så glad din tjej" sa hon. Han vill nämligen köpa en gammal rostig Volvo till dom...

Söta. Han hade även beklagat sig vid matbordet en dag när han glömt att pussa henne hej då.

Vem vet? Det kanske blir dom till slut...

Gamla godingar...

Kategori: En Annan Dag


Kan man hitta när man rensar bland gammalt skrot...

Eller?

Kategori: En Annan Dag

Kattungar.

Kategori: Allmänt


Är bland det sötaste jag vet. Jag ska absolut ha katt. Sen. Min allergi får ta hand om sig själv tänker jag. Att om jag bor i hus är den inte lika jobbig. Att det liksom blir mindre hår då eftersom katten också är ute. Förmodligen. Beroende på vilken katt jag skaffar dvs.

Fick en gång höra "du kommer bli som kattkvinnan, ja, alltså inte hon dendär sexiga, utan hon som lever med en massamassa katter". (Det var ju fö en sjukt fin komplimang va? Ehh...)

Jag ska ha katt. Det är min grej liksom. Mitt djur. Alla andra kan slänga sig i väggen.

Hund? Vill jag visa mig auktoritär och känna att jag besitter makt gentemot andra utbildar jag mig, istället för att beordra min stackars jycke om tillåtelse att äta/bajsa/hälsa/inte hälsa.

Kräldjur? Men usch, är ni slemmiga eller?

Fåglar? Alltså...vem gillar saker som flyget runt utan att man vet vart dom tänkte flyga. Har ni förresten sett "fåglarna"? Ja...jag tänkte väl det!

Kaniner? Joo...det skulle kunna vara nått. Bara det att de mest är för syns skull. Sen luktar de ju ganska illa.

Råttor och möss går ju fetbort! Det är ohyra. Vem fan plockar frivilligt in ohyra i sitt hem??

Häst? Jo, om jag vill dö av en allergisk chock! (Vilket nästan hände för några månader sen...helt sjukt var det!!)

Fiskar? Det var ju det här med att rengöra akvariet va...vad gör man ned fisken då? Sprattlig och vild. Alltså...jag tänker att om det vore okej att spola ner fiskarna och köpa nya efter rengöring kunde det ju fungera. Slipper man allt extrajobb liksom.

Sen var det slut. Typ vandrande pinnar, vandrande blad, myror, grodor och annat småsnusk klarar jag mig utan.

Det är katten jag vill haaaa!
Pärlor.

Kategori: Allmänt


Har ju varit lite poppis att pryda lite allt möjligt med. Framförallt hörlurar.

Tycker det ser lite gulligt ut. Men...

Såg en äldre herre på tåget för några dagar sedan som prytt snöret till sina glasögon med pärlor. Nix, de var inte köpta då jag såg de ojämna springorna man måste göra själv för att få på dom. Han hade regnbågens alla färger och så minst tio till. Såg förskräckligt ut för att vara heelt ärlig. Han var i typ 65-års åldern kanske. Och här tyckte jag att jag var för gammal för pärlprydda hörlurar liksom...


Stor flicka!

Kategori: En Annan Dag


Kan ta hand om sig själv. Hon reser på sig. Slätar ut kjolen och går ut som segrare ur kriget som aldrig tycktes ta slut.

Så jävla sött <3

Kategori: Humor

Mobilskal.

Kategori: Allmänt


Såg de, seriöst, sötaste mobilskalen på länge igår. Ni vet de där delbara hjärtanen som finns. En till dig och en till den du håller kär eller bästa kompisen. Så var skalen, det var liksom ett halvt hjärta på varje. Ett vitt och ett svart skal med röda hjärtan.

Så jävla gulligt! <3

Omtänksam.

Kategori: En Annan Dag


Vad är det att vara omtänksam? Jag är en genuint omtänksam människa, det kan jag säga utan att skämmas det minsta. Faktiskt. Men jag skäms över att säga att jag tror att människan drivs av egoism. För i min värld kommer det inget gott utav egoismen. Har haft denna diskussion förr och jag vet att alla inte håller med.

Men vad är att vara omtänksam? Att inte vilja göra illa? Att vilja alla gott? Men hur många kan säga att de står över sin egen drivkraft att få synas eller höras bara för att inte trampa någon annan på tårna. Eller krossa någon annans fot. Eller kanske till och med hjärta.

När ens egna drivkraft till att synas/höras/uppmärksammas blir så stor så att man inte reflekterar över vad man gör. Då anser jag att omtänksamheten är högst frånvarande. Då är man egoistisk.

Att inte kunna bromsa och fråga sig vad man håller på med. När man inte reflekterar över vad man gör. Då är man egoistisk. För man riskerar att köra över andra på vägen. Såra andra på vägen. Göra illa andra på vägen.

Och det mina vänner, det är fan inte okej.

Lite så är det ju att man måste vårda det man har, dom man har- dom man vill hålla kvar. En människa stannar inte för evigt om denne gång på gång blir utsatt för egoism. För handlingar där man blir stampad och trampad på. För själviska beteenden som boostar ens ego. Tanklösheten kan ofta sopas under mattan, men ibland går det inte.

Då får man backa bandet och tänka om. "Göra rätt", det kanske det är för sent för nu. För denna gång. Men då vet man förhoppningsvis vad man inte ska göra nästa gång....

Kategori: En Annan Dag


Man borstar av sig

Kategori: En Annan Dag


och reser på sig. Sträcker på sig lite extra och känner att man klarar allt.

*pang*

Välkommen till planeten jorden. Här kommer man inte undan så lätt.

Dagens (bittra?) sanning.

Kategori: En Annan Dag


Jag behöver nog inte säga mer tror jag. Så sant som det står skrivet. Punkt.

Officiellt måndag.

Kategori: Humor


Och ungefär såhär lär jag vara när min klocka ringer om ganska exakt 3 timmar och 30 minuter. Om jag är stressad över att inte kunna sova? Ha...vad tror ni?

(Och ja...jag ser detta mer som en tupplur pga de extremt få timmar jag kommer få njuta av mina underbara sängkläder...)

Jag ber om ursäkt.

Kategori: Humor


I efterskott.

Dagens roliga.

Kategori: En Annan Dag


Detta är mitt mission för veckan. Kalla det socialt experiment javisst :) Men shit vad roooooligt...

Fredag igen.

Kategori: En Annan Dag


Och vad betyder fredag??

Trött.

Kategori: En Annan Dag


På folk som har så lite stake att de hellre gömmer sig än att stå rak i ryggen. Som håller varandra i handen när de gjort fel och inte kan stå upp för det som är rätt. Som snackar skit och uttalar sig om felaktigheter. Som hittar på för att det ska låta mer intressant.

Så jävla trött blir jag på dom. Dom där...

Psykisk ohälsa.

Kategori: Humor


Psykisk ohälsa är ganska vanligt. Vanligare än man tror. Ganska hemskt egentligen, att folk ska må dåligt. Och att tjejer verkar må sämre- varför är det så?

Ja. Vi verkar ju onekligen lida av en störd personlighetstyp...

Måndagar alltså...

Kategori: Humor

Mobilhets.

Kategori: Humor


Kan ju bli lite trött på all hets när det kommer till mobiltelefoner. Denna stress över att alltid ha det senaste. Vem bryr sig liksom? Egentligen?

Vad hände med "wow, jag kan sms'a!" Eller typ...när det mest avancerade var att spela snake. Ojoj, vad man spelade det. Kunde uppta timmar...idag skulle troligtvis ingen spela det.

Jaja, jag tänker att jag också måste haka på hetsen för att "hänga med" liksom så jag har redan skrivit upp mig på denna (se nedan). Tycker den verkar skitbra. Vad mer kan man behöva efter den liksom?

Täbys kommunaltrafik.

Kategori: En Annan Dag


Är en skandal just nu. Bussarna byter ägare och passar då på att byta ut personal. Antingen byts personalen ut till ingen personal eller oerfaren personal.

Jag har nu väntat. Och väntat. Och väntat. Två bussar har uteblivit. Behöver jag påpeka att det är kallt ute eller?

Eftersom jag hörde att tågen är försenade tänkte jag att bussen var ett säkert kort. Jo tjena...

Jag skulle ju banta...

Kategori: En Annan Dag


Men vad hände...?

Ehh...okeeeej...?!

Kategori: Allmänt

 
 
 

Dagens sanning.

Kategori: En Annan Dag

 
Dagens, enkla, sanna men hemska sanning. 
 
 
 
 

Dagens visdomsord.

Kategori: En Annan Dag


Kan ibland vara bra att stanna upp och reflektera. Reflektera varför man gör det man gör. Varför man kämpar. Vad det är man kämpar för. Varför man började och varför man inte ska ge upp.

Mitt hår.

Kategori: Humor

 
På pricken. Allt jag tänker säga. 
 
 
 

Mina strumpor.

Kategori: Humor

 
Lyckas alltid, alltid försvinna. Ja, inte alla...men ena strumpan i ett par lyckas alltid försvinna. Jag har liksom tröttnat på att vänta opch försöka para ihop rätt strumpor med varandra. Var på barnkalas för ett tag sedan och fick frågan om jag försökte vara lite hip och trendig med mina olika strumpor. Svarade helt sanningsenligt att jag inte har lust att lägga tid på att para ihop alla strumpor med sin andra hälft. Kvinnan tittade på mig som att jag vore galen. Men jag verkar inte vara ensam...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vackert.

Kategori: En Annan Dag

Lördagkväll.

Kategori: En Annan Dag


Hon byter ut vinet mot kaffe. Hon sitter med fötterna på bordet istället för att slå klackarna i taket. Hon har mjukisbyxor istället för kjol. Hon har sport-bh istället för push-up bh. Hon byter ut lösögonfransarna mot inga ögonfransar.

Hon är sig själv. Och njuter av det.

En vanlig Frukost.

Kategori: Allmänt


Klippte hon topparna över frukosttallriken. Japp, en helt normal sysselsättning en solig lördag.

Sjukt det känns att skriva solig. Men det är ju sol i dag så beskrivningen är korrekt. Fattanastiskt är det <3

En lugn fredag.

Kategori: Allmänt


Nu sover mitt sällskap fridfullt bredvid mig i soffan.

Jag som tänkte att vi skulle sitta vakna och prata ända in på småtimmarna. Men...så blev det ju inte direkt.

Hm. Kanske jag också borde släcka lampan då. Framförallt med tanke på alla nattliga aktiviteter jag sysselsatt mig med på sista tiden.

Jo...jag ska! Jag ska bara...

Godnatt!

Word.

Kategori: Humor

Fula gubbar.

Kategori: Barn och familj

 
Detta är ett fenomen som oroar mig nu när jag själv har barn. Dessutom hjälper det ju inte att man var och varannan dag läser om situationer i tidningen. Inte hjälper det heller att jag när jag var (OBS!) yngre själv råkade ut för både en och annan. Jag har liksom sugit till mig alla sjuka jävlar som en magnet.
 
Har tidigare bloggat, tror jag, om en farbror som kastat lystna blickar på mina barn, observera att flickorna vid tillfället var ungefär 3 år gamla. Nu har jag stött på farbror nummer två. Denna man stannade inte vid de lystna blickarna utan han gav också ifrån sig stönande ljud. Så jävlajävlajävla sjukt. 
 
När det hände blev jag först rädd och kände en instinkt att fly fort som attan. Sen mitt i flykten blir jag liksom så sjukt förbannad och har lust att vända tillbaka och säga alla fula ord jag kan komma på. Eller inte kanske, men jag har god lust att säga både en och två saker till sjuklingen. 
 
Hur är människan funtad egentligen? Det är ETT BARN! Sjuka jävel liksom. Så fruktansvärt himla mycket fel i huvudet måste dom ju ha, dom där pedofilerna...
 
Jag är absolut för den där tekniken där man först krossar pungkulorna med en hammare. En och en givetvis. Sen montera fast den lille pillesnoppen i ett skruvstäd och sakta, sakta klämma åt. Ända tills skruvstädet är helt ihoptryckt...sen...näää, nu ska jag sluta. Vad jag mer kan tänka mig ska jag vara tyst om. Men inte är det snälla saker i alla fall...
 
 

Folk som luktar illa.

Kategori: En Annan Dag

 
Jag stör mig sjukt mycket på folk som luktar illa. Alltså hallå liksom, har ni aldrig sett en dusch eller? Eller typ de som stinker förjävligt ur käften och inte gör någonting åt det. Och då menar jag inte typ lite taskig andedräkt utan de som verkligen stinker. Men hallå...hur trevligt är det att känna någon annans otrevliga snuskiga jävla kroppsodör? Oavsett varifrån den kommer!?
 
Träffade på en man vid busshållplatsen i morse som envisades med att prata...och jag höll på att svimma. Han luktade seriöst typ lik ut munnen. Han borde fattat vinken när jag inte svarade, likt förbaskat valde han att fortsätta. Inte nog med det...han ska prompt sitta mellan mig och mitt barn på bussen (hen satte sig två säten längre bak) och luta fram huvudet mellan sätena där jag sitter och berätta för mig hur duktigt barn jag har. No shit einstein, som att jag inte visste det eller? Hade sådan lust att ge honom ett tuggummi, men det kan man ju inte. 
 
Eller som en vaktmästare på min gymnasieskola. Han måste ha haft en sjukdom...eller inte förresten för han såg jämt skabbig ut, men ändå. Hans doft kunde man känna flera minuter efter att han gått genom korridoren. Den hängde sig kvar som tungmetall. Vidrig var den. Det var typ "hålla-för-näsan-style" på den. 
 
Var ju såklart tvungen att googla lite på detta. En mamma hade frågat en läkare om hennes sons kroppsodör. Att man känner i ett rum om han är där. Läkaren svarade att så länge det inte stör så är det ingen fara. Men hallå...vaddå stör? Klart det stör?!! Om jag luktar skunk och min doft fyller ett helt rum vill jag väl förfasiken göra nått åt det. Eller? 
 
Usch för snuskigt folk. Alltså...man bör liksom duscha varje dag. Man bör (ska) också använda tvål och shampo. Man bör (ska) också använda deodorant. Det sistnämnda brukar komma i form av en liten flaska med en rund kula längst upp och en genomskinlig vätska inuti, ett stick som man skruvar upp eller i sprayform (tänk typ hårspray). Använd den ni känner er mest bekväma med! 
 
 
 
 

Komplimanger.

Kategori: Tankar


Hur kommer det sig att man suger åt sig komplimanger? Liksom insuper varje fint ord på micronivå...eh, whuuut? Hur lät det där egentligen? Ja, det kan man undra. Men ni fattar va? Att man verkligen fyller sig själv med det fina.

Har fått både en och kanske två komplimanger idag. Fina komplimanger. Såna som tar i hjärtat. Det är vackert.

Plugg.

Kategori: Allmänt


Blir det i kväll. I natt också förmodligen. Hoppas på flow. Det brukar komma någon gång efter midnatt så detta ska nog gå bra.

Bänkar mig framför datorn med en stor kopp te, mitt bästa snus och 17 ton böcker.

Förmodligen kommer jag ha en mycket trevligare kväll än dig. Eller?

Magkänsla.

Kategori: En Annan Dag


Min idag talar klart och tydligt. Packa väskan full av plåster.

Man faller.

Kategori: En Annan Dag


Och sen hittar man styrkan att resa sig. Förmodligen tills man faller igen.

Hello, story of my life. Näärå...inte så illa men jag verkar ha en fallenhet för att falla. I alla fall på sista tiden.När man behöver lite space...

Kategori: Humor

 
 
 

Blodet sprutar...

Kategori: En Annan Dag


Att stånga huvudet mot en vägg så blodet sprutar...det kan man göra ibland...

Veckans citat.

Kategori: Humor


Veckans citat, utan tvekan!!

"Man måste förtjäna sin rätt till rumpan!"

I vilket sammanhang detta sades låter jag vara osagt men hysteriskt roligt var det.Trötthumor.

Kategori: Humor

 
När man är trött kan de mest bisarra sakerna roa en barnslig typ. Ja, jag är barnslig. Eller...mer att jag föredrar att kalla det "att ha kvar sitt barnasinne". Men detta var lite kul. Testa och erkänn att det var det...
 
 
 

Nattbad.

Kategori: En Annan Dag


Kan hon ägna sig åt ibland. Sköööönt. Råkade somna vid typ 21 och vaknade av ett telefonsamtal vid 22.30-ish. Lika bra var väl det med tanke på de utomordentligt otrevliga drömmar jag hade...

Frös iaf som en nakenhund, vad passar inte bättre än ett bad?

Perfekt nattaktivitet när kroppen behöver få koppla av!

Mitt hjärta.

Kategori: En Annan Dag


Det är nått fel. Det slår liksom konstigt och hoppar över slag. Tar ont liksom. Bultar som att det verkligen kämpar. Ett argt <3 har jag visst drabbats av.

Hm. Nej, visst, det är inte bara en fysisk smärta.

Men borde nog gå till doktorn ändå om det inte går över...det är ju inte som jag inte har en släkt med <3-problem.Vissa morgnar är bättre än andra...

Kategori: Humor


Ja. Som sagt. Vissa morgnar är bättre än andra. Ungefär såhär fantastiskt utnyttjad kände jag när jag vaknade i morse...

Finaste.se

Kategori: Humor


Är att bli magsjuk. Att sitta och skaka av smärta. Att tro att man ska svimma för att det tar så förbaskat ont.

Det är det finaste som finns...Söndagskul.

Kategori: Humor

Söndag.

Kategori: Allmänt


Nu är det söndag. Nästan måndag. Eller det är måndag. Jag har vänt på dygnet, ja. Typ...hur fan ska jag komma upp i morgon?

Tillbaka till rutiner. Tidiga morgnar och skolböcker. Suger balle för tillfället. Vill ha solsken. En semester till ett varmt land. Ledighet. Njutning. Avkoppling. Ja tack, det vill jag ha!

Fejsbook.

Kategori: Allmänt

 
 
 

Lite rädd.

Kategori: Allmänt

 
 
Blev jag idag när jag var på väg hem. Går över en parkering och mitt på parkeringen står det en man. Han står med benen brett isär och händerna i sidorna. Han stirrar rakt på mig med iskalla blå uppspärrade ögon och liksom twitchar med huvudet. Åt sidan...tänkt typ..."here iiiiiis Johnny". Galen blick. Han släppte mig inte med blicken när jag passerade och jag kände att jag var tvungen att fortsätta gå för att inte verka rädd. 
 
Sen kanske han var helt harmlös, det vet man inte, men jag blev skitskraj. Man brukar liksom kunna se på en människa om denne besitter god psykisk hälsa eller inte. Det gjorde inte han. Började fippla med mobilen och i panik försöka komma på vem jag skulle ringa...just in case han skulle gå efter liksom. Stannade framför tunneln jag skulle gå in i och kollade runt. Om han hade varit där hade jag faktiskt inte fortsatt gå. Så jävla illa var det. Som ni förstår va han inte där. Tur det...
 
Glad lördag på dig också.
 
 

En fredag.

Kategori: Allmänt


Kommer hon sällan fram. Tunnelbanan står stilla. Det har visst skett en olycka. Åh, så himla tradigt. Hoppa från en bro eller nått istället- varför blanda in oss andra liksom?

Natten...

Kategori: Allmänt


är ung. Och jag ligger vaken.

Tänkte sova. Snart. Tusen tankar. Tusen funderingar. Tusen allt.

Jag är liksom lite kluven. Hur vet man hur djur gör? Ja...hur gör djur?

Puss och Godnatt.

Nattklubben del 2

Kategori: Allmänt

 
Letade efter ett dansvänligt ställe. Såg ett ställe som verkade vara livat. Gick in och...woooow, typ hej, jag har kommit till Harlem. Ursäkta...jag är inte sån men jag lovar att jag och min kompis var de enda vita på hela stället. Det spelades tung hiphop musik och ja...them gurrls know how to shake that booty...jag som tycker att jag är hyfsat okej på att dansa kände att jag skulle skämma ut mig totalt om jag ens försökte mig på dansa. Om det jag gör ens kan kallas dans jämfört med vad jag såg. Sen är jag inte jag sån som tycker att man måste vara bra på att dansa för att dansa. Alla kan dansa. Men jag gillar att dansa, alltså gör jag det oavsett. Jaja...jag och min kompis gav oss ut på dansgolvet och blev direkt kallade för "white trash" av några suuuupercoooola tjejer. Wow, hej på dig också liksom. Trevligt. 
 
Behöver jag säga att vi inte stannade så länge där eller? 
 
(ps. träffade senare under kvällen en kille som hänger där...han informerade mig om att typ alla tjejer som går dit arbetar med dans på något sätt...det kändes genast lite bättre...)
 

Nattklubben

Kategori: Allmänt

 
Var ute igår. Som ni kanske förstått. Om ni läst.
 
Alltså...detta krogliv. Allt är ju faktiskt bara en katt- och råttalek. Faktiskt. Det handlar om ögonkast, leenden, komplimanger, ragg, strul, telefonnummer, en plats att "sova"...ska jag fortsätta eller? Jo, det kan väl vara kul. Nån gång. Ibland. Men det blir liksom lite forcerat, lite mycket kan jag tycka. Att man som tjej verkligen ses som ett stycke kött, en trofe, ett pris, en....vara. Där killen bara tar för sig. Visst, det finns tjejer som är ute efter samma sak. Absolut, och jag ser inget fel i det. Men om man inte vill leka den leken, ja, man har typ inget val liksom. För du är med i leken så fort du gått innanför dörren på klubben. Lite tragiskt kan jag tycka...
 
 
 
 

Det var allt.

Kategori: Allmänt

 
 
Trött på folk som uppför sig som apor. Behöver jag säga mer liksom?
 
 

Skulle vila kroppen lite.

Kategori: Allmänt


och de skumma drömmarna bara fortsätter...nu får det räcka!

Utgång på ingång.

Kategori: Allmänt


Kvällen bjuder på trevligheter. Åh, så jag ser fram emot denna kväll. Har varit lite trött på tanken att gå ut, på sista tiden. Allt är ju egentligen bara en parningsritual. Ett sätt att få tillfälliga flirtar och tillfälliga sängpartners.

Men nu ska klackarna på. Snyggare än någonsin ger hon sig ut i vimlet bland de andra. Dansa bort natten och...ha roligare än någonsin!Sjuka drömmar.

Kategori: Allmänt


Har drömt de skummaste och de sjukaste sakerna i natt. Många. Och mycket.

Jag har dejtat bekantas partners, på deras initiativ och jag har tillfälligt bott hos mina fiender. Som fö haft stora kalas där jag träffat potentiella pojkvänner. Dejter och träffar planerades in hej vilt. Lite action kanske det också varit någonstans i nått hörn?

Hm. Mycket dejting. Och mycket killar. Spännande natt.En Annan Dag...

Kategori: Allmänt


Lever vi. Känner vi. Andas vi. Filossoferar vi. Tänker vi. Godnatt.

Sjuka människor.

Kategori: Tankar

 
Har surfat runt på en hel del "icke-okej" sidor sista dagarna. Mest av nyfikenhet tror jag. Vet jag. Alltså, det finns så sinnessjukjt mycket skumma människor. Sjuka människor. Jag undrar, på riktigt, vad som gör att de beteer sig på detta sätt. Vad är det som gör att en människa liksom flippar och blir sjuk. Ja, jag vet, man bör inte säga sjuk. Men jo, jag använder det uttrycket för att det är sjukt, det jag sett är sjukt. I min mening är det sjukt. Folk som efterfrågar de mest udda, bisarra saker man kan tänka sig.
 
Sen kan man fråga sig varför jag kollar. Varför jag letar? Men det är ju nått som fascinerar antar jag. Lite skruvat det med. Men dessa människor...en sida leder till en annan och helt plötsligt läser man om de mest sjuka personer man kan tänka sig. Vill inte ens försöka börja förklara vad jag läst/sett de sista dagarna. Sjukt är det i alla fall.  
 
 

Fint.

Kategori: Allmänt

 
 
 

Tatueringar.

Kategori: Allmänt

Gillar jag egentligen inte. Mest för att jag vet samhällets syn på dom. På tatuerade människor. Det är liksom lite...ja...nevermind. Det är som det är. Men nu har jag bestämt mig. Vad jag ska ha och var. Nu ska jag bara hitta ett ställe. Vill görat nununu!

Word.

Kategori: Humor

 
 
 
 
 
 
 
 

Ord.

Kategori: Allmänt

 
Vad är det liksom? En sammansättning av bokstäver som egentligen inte betyder nått. Inte ett jävla skit betyder det. 
 
Handling. Det är kroppens ord. Att handla, agera. Det sägs att vi kommunicerar till 90% med kroppen. Och så är det nog. Att säga nått och sen agera annorlunda är väl ganska vanligt tror jag. Dumt egentligen. För hur kan man då tro på orden? Finns väl ett ordspråk som lyder nått i stil med "mycket snack och liten verkstad". Inte för att det egentligen passar. Men på sätt och vis gör det det ändå. Allt detta jävla prat om hur bra någonting är och sen visar det sig aldrig. Typ...jag är världens bästa på att ta hand om mina ledsna vänner, och när vännerna är ledsna finns denne aldrig där. Förstår ni? Eller typ...jag skulle aldrig...någonting, och sen gör man det. 
 
Såg en så bra grej på facebook, jaaa...det finns bra saker där med! 
 
 
Så sant. Diskuterade detta senast för några dagar sedan. Om att när man sagt någonting som sen inte visar sig stämma, ja, då blir det liksom så att det där aldrig kommer att glömmas bort. Oavsett hur många förlåt man ger, oavsett hur mycket man ber om ursäkt, oavsett hur mycket man försöker göra det ogort, oavsett hur mycket man försöker göra det man sa att man skulle göra/inte skulle göra. Oavsett hur många (bort)förklaringar man kommer med.  
 
Sjukt. En negativ kommentar etsar sig fast för evigt och det spelar ingen roll hur mycket positivt man får höra efter. Det är den där enda negativa kommentaren som etsar sig fast i hjärnan. 
 
Kontentan, ja...att man ska tänka på vad man säger? Att man ska vara försiktig med vad man lovar? Att man inte ska säga saker i stunden för att det låter bra? Att man ska stå för vad man sagt? Att man inte ska säga saker man inte kan hålla? Att man inte ska säga sånt man tror att någon annan vill höra bara för att göra denne glad? Typ...
 
 
 

Kik

Kategori: Allmänt

 
Är en, vanligtvis, ganska trevlig app. Man kan chatta med vänner i andra länder på ett ganska okomplicerat sätt.
 
Det som inte är lika trevligt är när man får kuk- och sperma bilder av random människor. Det är ett sant "WTF-moment". I promise.
 
Sjuka jävlar finns det överallt...

En annan måndag.

Kategori: En Annan Dag

 
Vårdar hon sig själv. Tar hon hand om sig själv. Om sitt jag. Hon tänker på sig själv. Gör det hon vill. Plåstrar om. Uppmuntrar. Lagar. Filosoferar. Njuter. Finns hon.

Att lyssna på tystnaden.

Kategori: Tankar

Kan man det? Vad är tystnad och hur kan man lyssna på den? Tystnad. Allt är tyst. Ingenting hörs. Om ingenting hörs, hur kan man då lyssna? Kan man lyssna? För vad lyssnar man på? Eller finns man bara då. Liksom existerar och ingenting mer. Existerar, det gör vi ju, annars skulle vi itne sitta här. Eller där. Eller? Kan vi existera utan att finnas? Eller kan vi finnas utan att existera?

Dagens sanning...?

Kategori: Humor

 
Behöver jag säga mer eller? 
 
 

Så sant som det står skrivet.

Kategori: Tankar

 
 
 

Just så.

Kategori: Humor

 
 
 
 

Julen är slut.

Kategori: Allmänt


Officiellt nu. Borta. Inte ett spår kvar. Eller ja...bortsett från granen på balkongen då. Överväger att låta den stå kvar som dekoration...eller kanske mest för att jag inte vet vad jag ska göra av den?

Men ja...det var den julen. På återseende. Typ. Eller. Nått.

Jag har bestämt mig.

Kategori: Allmänt


Japp. Nu är det beslutat. Julen åker ut idag. Har en fin bukett med tulpaner i ljusrosa på mitt bord och känner liksom att det är som att blanda...oxfilé med ketchup? Det ljusrosa våriga passar inte riktigt med det röda juliga. Det är sorg att säga farväl till, framförallt, granen (som är den finaste jag någonsin sett)...men ibland måste man släppa taget liksom.

Nattens aktiviteter.

Kategori: Allmänt


Gjorde visst att jag känner mig ganska trött idag. Intressant för er att veta tänkte jag...eller inte.

Har börjat acceptera att blogga med mobilen. Tänkte liksom vara lite duktig nu och inte döda en annan dag...(ser ni det roliga...)

Action.

Kategori: Allmänt


Utanför min dörr. Började med att någon plingade på...behöver jag säga att klockan är 03? Miljoner tankar om vem det kunde vara flög genom mitt huvud. Spanade i kikhålet, ingen där. Beslutade att öppna, ingen där.

Stod sen o spanade. Kom en brandman och presenterade sig. Sen massa poliser. Wow, lite action. Hemskt egentligen. De sa det handlade om hjärtstopp. Sure...säkert...inte vad jag tror direkt.Jag.

Kategori: Tankar

 
 
 
 

Trasiga människor.

Kategori: Tankar

 
Finns det gott om på denna planet. Konstigt egentligen. Alla vet knepen för att inte bli trasiga. Hur kommer det sig då att man ändå känner smärta? Blir ledsen? Känner ett ont i bröstet man inte kan hjälpa? Att man känner sig o-hel? (jag vet...fantastiskt mycket fel i mina formuleringar men ärligt, det skiter jag i) 
 
Vem är hel? Kan någon säga "jag är hel" utan att skämmas? Alla är vi nog trasiga på vårt egna sätt. Oavsett om det handlar om övergrepp i barndomen till separationsångest när vi flyttar hemmifrån. 
 
Så jävla tragiskt egentligen. Faktiskt. Tragiskt. Vem är hel? Jag skulle vilja träffa den människa som säger sig vara hel och intervjua denne ingående och få förklarat för mig vad knepet är. Varför denna person är immun mot....livet? 
 
Har bloggat om det tidigare men står fast vid att dom som ständigt går runt med ett leende på läpparna är lite sjuka. Mer sjuka än övriga folk i samhället. Det är inte friskt. Det är liksom lite sjukt...(duh, är det inte friskt bör det vara sjukt) Men ändå...ni fattar...tror jag. Att vara konstant och ständigt glad är inte nomalt.
 
Eller är det bara jag? I min sjuka värld som tänker så??
 
 

Humor

Kategori: Humor

 
Lite roligt. Testa. Mitt blev skitfult. Jag skulle med andra ord inte passa som strippa. Vad blir ditt namn?
 

Bästa vänner.

Kategori: Allmänt

 
Är så jävla bra att ha. Vissa har flera. Andra har en. Vissa har ingen.Oavsett är de ovärderliga. Att ha en person du kan berätta allt för. En person där du inte behöver sätta upp en fasad. Där du inte behöver låtsas att allt är bra. Där du kan klä av dig och berätta precis hur det är. En som du kan ringa gråtandes klockan 04 på natten och veta att personen alltid ställer upp oavsett vad det gäller. En person som håller dig när du faller, som klappar händerna när du står. En som inte rackar ner på dig när du gjort bort dig, som inte hånar eller förlöjligar dig. En som skrattar med dig och inte åt dig. Som oavsett tid, alltid finns där. En person som du kan vara dig själv med, alltid. Som liksom är lika självklar i ditt liv som den luft du andas. 
 
 
Jag har en speciell sån. Hon är bäst. Hon finns där. Hon har mottagit, för många, nattliga samtal när jag brustit och inte orkat. När jag rymt till en parkbänk och i desperation ringt henne för att jag inte vetat vart jag skall ta vägen. Hon finns liksom alltid. Hon stöttar och stödjer utan att dömma. Hon skrattar inte åt mig. Hon skrattar med mig. Hon följer med på alla mina galna upptåg. Hon talar om för mig när jag måste bromsa. Hon har modet att säga när jag agerat fel och hon har styrka att säga att jag gjort bra. Hon peppar mig i det jag vill. Och hon uppmuntar mig i det jag gör. 
 
Hon är bäst. Av alla. Alltid. Kan utan att tveka säga att jag inte vet vad jag skulle gjort utan henne. Hon sitter i en bekväm fåtölj längst in i mitt hjärta och jag är henne evigt tacksam för att hon är den hon är och för att hon finns. Me love you long, long time! <3
 
 

Mitt nya knark.

Kategori: En Annan Dag

 
Jag knarkar musik. Det är min drog, all times. Bra musik då givetvis...Hänger upp mig på nya låtar och knarkar dom. Oftast sönder och samman, men jag släpper dom inte, dom finns kvar. Alltid. 
 
Detta är mitt nya knark. Satt på repeat idag. Lite otippat då jag egentligen inte är ett fan av svensk musik men måste medge att det finns en hel del bra svensk musik just nu...
 

Rekord.

Kategori: Allmänt

 
Idag, utan tvekan, har jag rekord i flest sidvisningar sedan jag startade bloggen. Det är ju lite kul. Och att folk faktiskt verkar hjitta tillbaka trots at jag varit så jättehemsktdålig på att blogga sista tiden. <3 på det.

sen byter hon igen...

Kategori: Allmänt

 
och så vart det helt galet rosa! Känner mig inte rosa men what the hell...det kanske livar upp? Bättre än blått iaf.

Orkade inte med...

Kategori: Allmänt

allt det blåa så jag bytte. Och sen när jag nu tänkte byta tillbaka...ja...då finns inte min egna kvar. BUHUU! Bubbe...var är duuuu??

jaha...

Kategori: Allmänt

och hur ändrar man den förbaskade blåa jävla texten till svart? Och hur ändrar man storlek på saker? Och hur byter man...? Och hur...? Datanörd. Jag? Aldrig. Någonsin.

69 saker du vill veta om sex.

Kategori: Tankar

 
Är ett program om gått på tv. Har kollat lite sporadiskt då och då. Inte för att jag behöver lära mig så mycker mer *LOL* utan för att det är ganska kul faktiskt. Ibland. 
 
Det finns vissa saker dock jag itne förstår. Alls. Dels det här med att skära i sin partner. Ja, du läste rätt. Det handlar om att skära, med kniv, så pass djupt att personen blöder men inte så pass att man skadar organen. Det är viktigt att man kan kroppens anatomi och hur den fungerar för att det inte ska bli bestående men. Alltså..ursäkta mig...men detta tycker jag är helt jävla sjukt! Skulle jag träffa någon som bad att få skära i mig skulle jag bli riktigt rädd. Alternativt om någon vill att jag ska vara den som skär...alltså, eeww, är du typ helt sjuk i huvudet eller?
 
I alla fall, det jag såg igår handlar om elektricitet. Att man kopplar på plattor på kroppen som man sedan sätter på och på så sätt chockar kroppen. Alternativt använder dom pluggar av olika slag. Eller elpistoler...allt efter tycke och smak. Killen som fick testa tyckte det var ganska så obehagligt när tjejen drog upp pluggen till 99, tänk då att en kvinna haft den i sig liksom. 
 
Udda sex kan väl vara intressant. Kanske inte att göra själv alltid men det är väl berikande på nått sätt. Intressant. Men hallå...vissa gränser finns det väl ändå? Eller??
 
 
 
 

Så kan man känna ibland...

Kategori: Allmänt

 
 
(tror jag snodde den av http://sevenbigblueseas.tumblr.com/, men inte säker. Gjorde jag det?) 
 
 

Blickarna...

Kategori: Tankar


man får som ung mamma (ung och ung...till utseendet ung då...) om man är på systemet med sina barn. Dom ni...om dom kunde döda. Man kan nästan se vad folk tänker.

Hade lust idag att fråga om dom som stirrade hade problem med någonting. Sen tänkte jag på en snällare version där jag skulle förklara att jag ska ha det till matlagning. Lite lagom ursäktande sådär.

Men sen kom jag på mig själv med att undra varför man alltid måste ursäökta sig själv. Varför man alltid måste kuva sig inför andras åsikter och tankar.

Vafaaaan, jag är vuxen, jag har barn och jag TÄNKER ta ett glas vin till maten idag. Är det en jävla synd eller?

God morgon världen.

Kategori: AllmäntGod morgon världen.

Vaknade sent idag. Jättesent. Trodde mina barn skulle väcka mig men de har visst också en tendens att sova länge nu när de har lov. Kommer bli tungt att stiga upp i "vanlig" tid på måndag. Vet inte riktigt hur det ska gå till om jag ska vara ärlig. Jaja, det löser sig, det gör det alltid.

Jag har drömt så sinnessjukt, sinnessjuuuukt skumma drömmar. Vaknade både under natten och nu på morgonen och trodde vissa hade hänt på riktigt. Vissa involverade internetsidor och sms- var faktiskt tvungen att se om det var på riktigt. Sen var jag tvungen att kolla så mitt ena barn inte hade klippt av sig allt hår. Paniken i det ni...

Dagen började lite annorlunda än vad man kan hoppas på men nu...nu är vi på spåret igen!

Sömn.

Kategori: AllmäntSägs vara sååå viktigt. Men ändå kan det vara sååå svårt att somna. Denna jävla snus-avvänjning kommer bli min död. Om inte annat tar död på mig först.

Eller så har jag bara vänt på dygnet kanske, vad vet jag?

Haft en trevlig kväll. Bloggat massor (borde vara förlåten för mitt dåliga bloggande nu tycker jag...) och gjort en massa bra beslut...nu ska jag bara släcka lampan också och det var visst lite svårt...

Nu ger jag upp...

Kategori: Allmänt

 
Har spenderat på tok för mycket tid redan. Hur kan man (jag) sitta framför datorn flera, flera timmar utan att göra nått vettigt? Ja, den som kan svara på det...duttidutti *klapp på huvudet*. Natten får gärna passera snabbt. Vill ha morgondagen nu!
 
Godnatt.
 
 
 

Pang!

Kategori: Allmänt

 
 
 

Att ge upp...

Kategori: Tankar

 
människor i sin omgivning som beter sig illa. När gör man det? När får det räcka liksom?
 

Vandrande pinnar

Kategori: Allmänt

 
Är en typ av husdjur kan man väl säga. Typ. Finns vandrande blad också men de är faktiskt äckligare än pinnarna. Ser ut som...tja...pinnar. Men ben. Ska vara sex, ben alltså. Men är oftast färre...
 
Passerade en djuraffär igår och var ju bara tvungen att gå in och fråga om dom hade några. Javisst säger tjejen som såg överlycklig ut över att någon frågat. Hon plockar fram en insektsburk med en citronmeliss i och pekar stolt ut pinnarna. Jag överdriver inte om jag säger att det gick rysningar av obehag längst med ryggraden. De är ju typ lika stora som en stor människohand. De kostar 49 kronor, lever på 1 kruka citronmeliss (i veckan) och dör efter ca 2 år. Ganska billigt och bra med andra ord. Inte som att man skriver upp sig på att ta hand om nått jättelång tid direkt. Man behöver rensa buren typ 1 ggr/vecka för att inte få miljoner ägg=miljoner pinnbebisar. Och det kändes ju spontant lite FYYY! 
 
Jag som är pälsdjurallergiker tänkte att det liksom kunde vara coolt med ett annat djur istället. Just för att slippa typ...dö? Tänkte då på pinnar. Men bara tanken att behöva ta i den gör mig lite grossed out. Dom har liksom hakar som dom håller sig fast med när dom klätrar på ens hand (flickan i butiken demonstrerade genom att hålla handen uppochner med pinnen hängnades kvar) typ...BLÄ! Och tänk om man glömmer att rensa bajs (som f.ö. är skitsnuskigt) och så får man miljoner pinnbebisar...ehh...vad ska jag göra med dom då liksom? Typ skicka på posten till mina vänner eller? 
 
Nä...letar vidare och spanar in lite fisk istället tror jag...
 
 
 
 

Ungefär så ja...

Kategori: Allmänt

 
Tycker denna är fantastisk. Folk har en tendens att vrida på saker de hört så att det liksom blir en helt annan historia. Typ viskningsleken när man var barn vet ni. Den där en person viskar till den som sitter närmast och sen när den sista blivit viskad i örat skall denne säga högt vad som blev viskat och alltid, alltid, utan undantag är det någonting helt annat än det som viskades från början. 
 
Är det människan som själv vill skapa drama och en härlig twist på livet eller är det så att vi uppfattar och förmedlar saker olika? Ofta det sistnämnda tror jag fast ibland...ibland så undrar man...
 
 
 

Riktiga män.

Kategori: Allmänt


Klipper eller filar inte naglarna.

Varför?

Kategori: Allmänt


Blir det så att när jag väl bloggar skriver jag flera inlägg...och när jag itne bloggar kan jag gå dagar utan att skriva nått. Säger väl sig självt att jag inte skriver någonting alls om jag inte bloggar...duuh, men ni förstår vad jag menar. Knausigt är det.

Hur slö är du?

Kategori: Allmänt

 
Ja. Hur slö är du egentligen? Eller lat...hittade denna fantastiska lista och började inse att vissa saker stämmer. Kanske, absolut inte, alla. Men vissa. Lite roligt tyckte jag. Inte att jag kan säga att "åh, precis så gör ju jag!", för det är faktiskt inte så kul. Men att det kan stämma så väl. Testa själv...
 
 
 
 

Vissa mammor...

Kategori: Allmänt

 
Såg en mamma idag som gick med barnvagn. Två barn hade hon i den. Försökte ge henne onda-ögat. Varför undrar ni? Jag är inte den som brukar gå runt och blänga på folk men nu var det faktiskt helt befogat tycker jag. Hon gick med hörlurar, jaja, tycker ni men hon hade så hög musik på att jag kunde avgöra vad hon lyssnade på när hon passerade mig. 
 
Alltså...jag tänker på dessa stackars barn. Har hon någon koll alls eller? Tänk om barnen typ håller på att strypa varandra...skulle hon knappast märka va? Så oskön människa!
 
 
 
 
 

En sista jul.

Kategori: Allmänt


Firar jag idag. Granen barrar, julskinkan är slängd och godiset nästan uppätet. Men vad fasiken...är det jul så är det. Ljusen skall tändas och klapparna delas. God jul på er.