En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

Bra sagt.

Kategori: Allmänt

Midsommar 2

Kategori: Humor

Midsommar

Kategori: Allmänt


Midsommar. Trevligt sällskap. God mat. Trevliga samtal. Jordgubbar. Grillat.

Bättre midsommar än så blir det inte.

Glad midsommar på er alla! <3

Finbesök

Kategori: Allmänt


Fick spontant finbesök idag. Ganska sent. Det är lite fint.

Att liksom bara skita i när det passar och spontant bestämma att träffas. Bara sådär. Oavsett tidpunkt. Eller inte oavsett...okristliga tider är ju inte att föredra. Men ni fattar.

Det förgyller vardagen.

Morgonmänniska.

Kategori: Allmänt


Du snälla morgonmänniska, vad gör du för att komma upp på morgonen? Vad har du för knep? Eller vilka piller knaprar du?

Jag kan seriöst inte förstå mig på dessa morgonpigga människor. Hur dom kommer upp. Hur dom liksom orkar med dagen. Eller hur dom ens vaknar av larmet.

Jag sover ofta förbi mitt larm (med det menar jag inte att jag kommer sent för det gör jag sällan), jag tycker det är pest att lämna det varma gosiga i sängen och jag kan för mitt liv inte förstå hur någon kan vakna lika pigg som en annan blir först efter 19 koppar kaffe och 4 kallduschar.

Tell me! Jag skulle offra en hand (eller i alla fall min lilltånagel) för att känna som ni när larmet ringer...(om jag vaknar det vill säga)...

Man kan väl försöka...

Kategori: En Annan Dag


Tänka lite positivt även om vissa dagar känns jävligt tunga?

Köpa sig en fru?

Kategori: Tankar


Jo, det kan man ju göra om man vill göra det lätt för sig. Man får liksom lite garantier och att hon är orörd. Och sen blir man ju garanterad en ny om hon rymmer inom ett år. Why not liksom? Ett förhållande på ett år är ju inte så pjokigt så varför inte?

Frågan borde vara hur någon kan tycka att det är okej att sälja/köpa dessa kvinnor. Men jag undrar också vem det är som köper eftersom företaget i fråga måste ha en ettårs-garanti ifall de skulle rymma. Vad är det för creeps liksom?

Det är äkta kärlek det va?!

Skateboard...

Kategori: Tankar


Hur kommer det sig att killar som åker skateboard är så förbaskat smala? Det är ju inte som att det är värsta träningen att putta sig framåt med en fot liksom. Och borde inte ett ben rimligtvis vara mycket mer vältränat än det andra? Eller växlar dom ben?

Jag tänker ju mig att någon som promenerar torde vara mer vältränad och slimmad än någon som liksom glider fram på hjul. Men nänä serrni, där har jag fel. Killarna som glider fram på sina skateboards är alltid smala. Vissa på gränsen till ohälsosamt. Är det en grej dom har för sig kanske? Att strunta i att äta för att det ska passa deras coooola image? Eller är det den nya heta träningsformen alla borde anamma?

Tacksam för svar!
/ den förvirrade kvinnan


Fantastiska människor...

Kategori: Allmänt


Har jag spenderat min helg med. Fint folk, god mat, bra musik, trevligt väder (för det mesta) och lite trevliga drycker till det.

Kan man begära mer? Massa skratt, bisarra konversationer och sena kvällar med folk man gillar. Det är fint det.