En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

Bästa morgonen!

Kategori: Allmänt


Är ju när man vaknar med en fruktansvärd nackspärr! Jag kan knappt röra mig typ. Så jävla, jävla ont!!

Kreativiteten flödar!

Kategori: En Annan Dag


Jag är som sagt som mest kreativ nattetid. Så när, om inte nattetid, passar det utmärkt bra att helt spontant möblera om?

Var lite skeptisk till en början men nu, nu mina vänner trivs jag som fisken! Så himla härligt!

Jag älskar mitt hem. Så jävla mycket. Mitt, mitt, mitt. Mitt hem. Min Borg. Min fristad. Bara, bara mitt. Jag bestämmer. Ingen annan har någonting att säga till om. Alls. Här kan jag vara jag utan att behöva tassa på tå för någon annan. Så jävla, jävla härligt! <3

Fb-mani

Kategori: En Annan Dag


Detta fenomen som kallas Facebook alltså. Det är ju sjukt.

Har på kul kollat hur ofta folk är inne- det är ju helt sick. Folk sitter ju uppkopplade dygnet runt.

Vad tror ni, att ni kommer gå miste om typ världens händelse eller?

Nej du, jag har ledsnat lite. Faktiskt. Känner mig ganska mätt. Jag kommer inte missa årets händelse. Jag kommer inte att missa någons fantastiska uppdatering. Jag kommer inte att missa alla partybilder. Dom finns kvar...

Vad har hänt med oss egentligen?Fint.

Kategori: Tankar


Att umgås med folk man gillar. Att omge sig med saker som gör en glad och lycklig. Att äta god mat. Att njuta av underbart sällskap. Att ha fina diskussioner. Att ha nattliga samtal, vare sig irl eller via telefon. Att dela uppfattning. Att förstå varandra.

Det är fint.

Grusade planer.

Kategori: Allmänt


Mina planer för dagen grusades. Men man är väl lagd åt det kreativa hållet och smider snabbt nya.

Dagen känns plötsligt rolig igen.

Men vad trist det är va? När man planerat in någonting roligt som sen inte blir av. Planer som spricker, nej, det kan man vara utan! Om det inte handlar om saker man egentligen inte vill förstås. Då är det ju snarare skönt. Ibland händer det ju att man lovar bort sin tid till nått man verkligen inte vill men tror att man liksom måste. Som en jävla barnrumpa, att inte kunna säga nej...
Eller så är man för (dum) snäll att säga nej...men samma sak gäller ju där egentligen, omogna fasoner att inte kunna säga vad man vill. Faktiskt.


Lite påskris.

Kategori: Allmänt


Tänkte jag att jag skulle plocka igår. Gick (smög) ut i skogen efter att dagisfröken upplyst mig om det olagliga i det hela.

I alla fall. Kände mig nöjd med mina fynd på vägen hem. Det var liksom ståtliga pinnar jag lyckats vaska fram. Jag skövlade ingen oskyldig buske vill jag tillägga. Tog endast ris som låg på marken!

Väl hemma inser jag att min uppfattning gällande storlek på saker och ting eventuellt må vara lite skev. Jag verkar tro att jag bor i ett jävla slott. Vissa av mina vackra kvistar mätte säkert 1.5 meter på höjden i alla fall. Och alla kvistar i grupp mätte säkert lika mycket på bredden. Och på riktigt...vart placerar man ett sånt arrangemang liksom?

Suck.Over and out.

Kategori: En Annan Dag

Påsk.

Kategori: Barn och familj


Fan, jävla högtider med alla jävla måsten. En lugn skön helg va? Bam! Så var hela helgen liksom uppbokad från tidig morgon till sen kväll.

Det enda positiva är väl att vi faktiskt har saker att göra och folk att träffa. Men ändå...det här med att finna lugnet när man är ledig. Vad hände med det??

Lite kul var det ju...

Kategori: Humor

Rusig.

Kategori: Allmänt


Känner mig alldeles rusig i hela kroppen. Trots mina 3 timmars sömn sprudlar hela jag. Fantastisk dag <3

Stabil grund.

Kategori: Tankar


Utan en stabil grund, ja, då rasar hela huset. Det vet alla byggarbetare.

Gymma lite.

Kategori: Allmänt

Tröttheten slår till.

Kategori: Allmänt


Ibland är man trött. Liksom riktigt, riktigt trött.

Men att vara så trött att man somnar sittandes, med en bok, då bör man fundera på om man kanske borde börja lägga sig i en vettig tid.

Fast vad är vettig tid då kan man undra? 22? 23? Tidigare? Eller kanske senare? Tänk vad mycket kul man kan gå miste om. Eller hur mycket tid man sover bort dagen efter.

Ojoj, dagens fundering. (Eller typ inte)

Soluppgången...

Kategori: Allmänt


Kan man få se på vägen hem när klockan är efter 0600. Sena nätter (eller var det tidiga morgnar) tillhör inte det vanliga, men ibland blir det så...

Vackert är det i alla fall!

Påsk

Kategori: Allmänt


Påsken närmar sig med stormsteg. Ska ni göra nått mysigt?

Jag ska ut i skogen och plocka påskris. Pynta ytterst lite, köpa massa onyttigt godis att fylla påskäggen med- kanske nått klädesplagg. Och njuta av god mat i vänners sällskap.

Vet också vilket påskägg jag skulle bli glad av...

Dalai Lama

Kategori: Tankar


Den där Dalai Lama var visst en ganska vis snubbe.

Inlåst.

Kategori: Allmänt


Med hemtenta. Hemtentor. Dubbel glädje. Eller var det dubbel sorg? Shit, måste verkligen köra så det ryker nu. Tiden verkar vilja rusa idag. Usch för det.

Tur det är skitväder, slipper man bli frestad att gå ut i alla fall. Jag säger adjö till omvärlden låser nu in mig i två dagar.

Blir så jävla ledsen...

Kategori: Tankar


När jag läser helt jävla iq-befriade inlägg på fb där tjejer kritiserar andra tjejer.

Vad är det för jävla värld vi lever i? Där man öppet kritiserar andra och medger att man mår bra av det.

Så jävla snevridet.

Kära blogg.se (och läsare)

Kategori: Allmänt

Ni verkar inte fungera idag. Eller...jo, läsarna...inte bloggen. Ber om ursäkt för att mitt sista inlägg ser ut som en ihoptryckt bajskorv. Jag har alltså inte skrivit allt i ett stycke. Jag lovar. Spelar ingen roll hur många mellanslag jag gör...det vill sig itne ändå. Lär ju se helskumt ut i morgon...

Den där känslan.

Kategori: Tankar

Man har...när man känner att typ allt man gör blir skit. Att allt man gör blir dåligt. Ruttnar liksom. Att det inte spelar någon roll hur man gör det, på vilket sätt man gör det, hur man går tillväga eller för vem man gör det. Det blir liksom inte bra ändå. Ja, just det, Den känslan. Varför drabbar den vissa oftare än andra. Har det med en inställning att göra. Utsätts vissa för fler prövningar än andra? Min kära mor sa en gång till mig att jag utsätts för de prövningar jag klarar av. När min kropp lägger ner så kommer jag inte heller att utsättas mer. Vacker tanke. Det är det. Men...jag kan samtidigt, fastän jag skulle vilja, inte riktigt hålla med. Jag tycker nog att jag utsätts för betydligt fler prövningar än många andra jag känner. Nej, jag har inte haft en taskig uppväxt. Jag har inte blivit sexuellt utnyttjad av mina föräldrar. Jag har inte blivit slagen. Jag har inte vuxit upp på gatan. Jag har inte haft vare sig "missbruk" eller "psykisk ohälsa" runt omkring mig. Tvärtom. Jag har haft det bra. Föräldrar som älskar mig. Haft det bra ställt. Ätit god mat. Haft gott om vänner. Bla, bla, bla... Men ändå...jag vet inte riktigt. Vem avgör vem som haft det värst liksom? Varför måste vissa kämpa så förbaskat? Varför kan ingenting flyta litelite smidigt. Bara en gång. En enda jävla gång...

Skumt...

Kategori: Allmänt


bloggade från mobilen idag, inte från appen utan jag loggade in som jag gör på dator. Appen har inte fungerat så jag gav upp. Detta resulterade tydligen i att mina inlägg blev heeelt skeva. Dom gick omlott och hade annan bakgrundsfärg bla, bla, bla...spännande.

Fick lov att ta bort inläggen. Jaja...kul på den.

Fråga Olle.

Kategori: 0


Och godis en onsdag. Man kan ha det värre!

Idioter.

Kategori: Barn och familj


Hur jävla svårt ska det vara att stanna hemma när man är sjuk?

Tack du snälla människa som helt ogenerat vistats ute och smittat ner mina barn med, vad som verkar vara, influensan.

Jättebegåvat, verkligen. Du kanske var trött på att vara sjuk själv och tänkte göra oss andra en tjänst eller? Eller inte tänkte alls, på någon bortsett från dig själv alltså?

Stanna hemma för fan. Hur svårt ska det vara att förstå? Eller förlåt...du förstår nog inte så mycket. Jag glömde...

Sova.

Kategori: Tankar


Det kan ju vara bra. Ibland.

Godnatt.

Fet sadistisk ung-jävel.

Kategori: Barn och familj

 
En av de sadistiska barnen idag var en fet tjej. Skitfet var hon faktiskt.
 
Vet inte om jag ska tycka att det jag bevittnade när hon vände ryggen till var tragiskt eller om jag ska känna skadeglädje.
 
Hon hade på sig ett par ljusgrå mjukisbyxor som skar in i rumpan på ett mycket osmickrande sätt.
 
FÖRTYDLIGANDE: Nä, kläder ska nödvändigtvis inte vara smickrande på barn!
 
Men...när hon vände sig om såg jag att hon hade en brun fläck på byxorna mellan skinkorna. Min enda tanke var att det var bajs. Hur kommer den annars att sitta prevcis "där" liksom. Har den feta ungen gått och pruttat så det liksom blivit en brun fläck på brallan eller har hon rentav skitit på sig?
 
(Usch...detta är verkligen groteskt elakt att skriva då det faktiskt bara är ett barn men eftersom hon inte hade nått emot att låta mina oskyldiga barn bli utsatta för deras grymhet har jag svårt att visa sympati...jättesvårt just nu faktiskt. Fråga mig en annan dag och jag lär tycka annorlunda. Nu är jag mest bara arg.)

Sadistiska barn-jävel-ungar.

Kategori: Barn och familj

 
Fy fan vad barn kan var elaka!
 
Var till lekparken idag efter att jag hämtat mina änglar på dagis. Dom leker och jag tittar på. Det passerar ett gäng på 4 tjejer i 10-årsåldern. Dom tittar ganska mycket och jag registrerar att dom har en mycket olämplig leksak med sig. Anar redan vad som eventuellt komma skall.
 
Leksak: Ni vet det där spelet där det är en platta i mitten med fyra avtagbara handtag? Man trycker på knappen och den mest irriterande ljudslinga börjar och knepet är att trycka på en röd knapp på "sitt" handtag så fort slingan slutar. Gör man inte det så säger det BUZZ och man får en elektrisk stöt. Och för er som itne provat: Det är INTE skönt.
 
Flickorna kommer tillbaka och går och sätter sig i huset där mina tjejer leker. Jag lyssnar noga för att se att dom inte försöker lura mina barn till att testa. Ett plus ett blir två. Jag lockar ner barnen därifrån och ger 10-åringarna arga blicken.
 
Dom går iväg och kommer sen tillbaka. Frågar mig om jag vill vara med och spela "ett jätteroligt" spel. Jag blir nästan sur och fnyser att det vill jag minsann inte! Varför då undrar dom. För att jag vet vad spelet går ut på säger jag. Deras ögon blir då som stora tefat och dom undrar chockat hur jag vet det. Men snark, för att jag har testat förstås svarar jag. Dom försöker då övertyga mig att det absolut inte tar ont. Jag förklarar då tålmodigt att jag verkligen inte ser vitsen med att spela ett spel som går ut på att göra andra illa. Dom vänder då på klacken och börjar på väg från oss resonera om vem de ska utsätta härnäst.
 
Men alltså, de var villiga att be mina nyligen fyllda, intet ont anandes, 5-åringar testa. Är dom sjuka i huvudet eller? Det där är såna barn som kommer att steka levande myror bara för att se vad som händer. Såna som kommer att fånga grodor i burk och fylla med rengöringsmedel och rycka bort vingarna på humlor för att se på när dom i frustration inte kan flyga.
 
Fy fan.
 
(p.s. jag brukar inte vanligtvis tycka att barn är jävel-ungar men ibland blir jag bara så jävla arg. Och nej...alla barn är inte goda. Alla är inte snälla. Det finns faktiskt sadistiska jävlar också...)
 
 
 

Att förlåta.

Kategori: Tankar


Tankar såhär på kvällskvisten:

Hur många förlåter saker/människor omgående? Hur många är sjukt långsinta? Hur snabbt borde man förlåta? Hur länge är det försvarbart att vara arg/ledsen/sur?

Hur kommer man över att man blivit sviken? Förlåter man? Glömmer man? Förtränger man? Blundar man? Elakhet, ska man acceptera det? Egoism? Dumhet? Förlåter man för lätt? Eller aldrig? Vad är okej och vad är inte okej? Vem avgör det? Du? Jag? Folk?

En annan fundering...

Kategori: Tankar

Vad fan hände med solen?

Pluggdagar.

Kategori: Tankar


Är väl bra att ha ibland. Men det blir lätt så att tankarna vandrar (för att använda en väns uttryck) efter några timmar. Blir liksom lite enformigt att sitta och knappra på tangenterna timme efter timme...

Eller vad säger ni?
En kvinnas doft.

Kategori: Allmänt


Kan tydligen vara strössel. Enligt flickorna på dagis luktar jag strössel. Fick inte bara kramar av mina barn idag utan deras kompisar skulle också kramas. När den ena upptäckte jag luktade strössel skulle alla prompt lukta på mig.

Min ena tjej var dock mycket noga med att dom inte fick pussa på mig. Sött.

Godnatt.

Kategori: Tankar

Snor.

Kategori: Tankar


Varför snorar barn så mycket? Alltså...typ...helt okontrollerat många gånger. Det bara rinner under näsan på ungarna. Ha, konstigt att barn kallas snorungar eller?

Självskadebeteende.

Kategori: En Annan Dag

 
Jag ska nu snart börja skriva uppsats och tankarna kretsar väl ganska mycket kring den valda rubriken. Har varit lite flaxigt, lite fram- och tillbaka men ja...självskadebeteende i någon form är väl ändå det vi återkommer till.
 
Vad passar inte då bättre än att verkligen sätta sig in i dessa människors handlingar? Att liksom uppleva detta själv. Kanske inte slajsa upp hela armen men liksom lite, lite...testa liksom. Känna smärtan. Blodet...
 
STOPP! STOPP! STOPP! STOPP! STOPP! STOPP! STOPP! STOPP!
 
Nej. Jag är verkligen inte seriös nu. (sarkasmens okrönta drottning...did someone mention my name?)
 
Men. Jag vill säga ett men här...jag har de facto skadat mig själv den senaste veckan. 2 gånger! Dock inte med flit. Med rätt så mycklet oflit faktiskt. Först lagar jag mat och stänker upp kokande mat på mitt bröst. Ja, inte på själva bröstet liksom utan högre upp. En sisådär 5 cm nedanför nyckelbenet. Jag saknar numera hud. Just det. Där. Precis där. Jag saknar hud. Det blev en illröd hudsaknande fläck. Kul. Fint ärr det lär bli.
 
Men kompisar, än värre är...att jag faktiskt ser ut som en såndär som sitter och köttar sönder armarna. Inte så roligt det heller nej. Det är jag faktiskt lite ledsen över.
 
Jag står alltså och steker mat och ska pilla lite i pannan. Jag lutar liksom min handled mot kanten och registrerar på tok för sent att den ju är kokhet. Jag har nu ett 3,5 cm långt märke tvärs över handleden. Det saknar absolut mer än både ett och två och kanske tre hudlager, blöder lite ibland, vätskar lite ibland och är absolutabsolut illrött. Det mina vänner, kommer bli ett ärr att skämmas över.
 
Mina slutsatser...? Förutom att jag har skadat mig själv en himlans massa? Tja...eftersom båda incidenterna inträffade under matlagning kanske det är bäst att sluta laga mat eller nått? Då blir man ju i alla fall smal som kompensation...
 
 

En ny vecka.

Kategori: Allmänt


Hamburgare och melodifestivalen. Godis till efterrätt. Kan det bli mer mys än så eller?

Egoism.

Kategori: Tankar

 
Jag har bloggat om detta förut. Jag vet. Men det är en fråga jag gång på gång återkommer till. Vad är egoism och är det någonting som alla har. Och om alla har det, kan vi styra det? Är det någonting som liksom kommer med åren, är det någonting som är medfött eller är det någonting vi lär oss? 
 
Jag hävdar att människan styrs av det. Andra jag känner tycker annorlunda. Men att liksom sätta sig själv främst. Jag stöter på det ganska ofta. För ofta. 
 
Jag är tvärtemot. Jag är allt annat än egoistisk. Jag ger av mig själv. På alla sätt. Jag viker mig dubbel för andra. Jag finner mig. Jag accepterar. Jag blundar. Jag finns där.
 
Andra viker sig inte dubbla för andra. Dom finner sig inte. Dom accepterar inte. Dom ser. Och dom finns inte där. Dom tar. 
 
Jag tar inte. Jag ser, men blundar. Tills jag får ont i ögonen.
 
Jag bara finns till. Varför kan inte alla andra också bara finnas till. Vara snälla. Tänka mindre på sig själva. Tänka mer på andra. Sluta ta och börja ge. Börja acceptera. (givetvis inte det som är dåligt...det borde ingen acceptera. Punkt.
 
 
 
 
 
 

Alltså...

Kategori: Tankar

vad är det med dessa högklackade gympaskor?? Det är ju seriöst bland det fulaste jag sett någonsin. En ny variant på Buffalos typ. Äkta white trash. *äckelrysningar*

Solen.

Kategori: Allmänt

 
Har börjat skina. Liksom ordentligt. Den är skinig. Inte blaskig och tråkig, molnig liksom. Utan skinig. Starkt skinig. 
 
Jag satt i veckan på min balkong och solade. Japp. Jag gjorde det. I linne. Med massa sololja. Gott. Oljan alltså. Inte smaken nej men doften. Luktar utomlands. Luktar sommar. Luktar strand, värme och ledighet. 
 
Satt ute i nån timme. Kom in och luktade solkysst hud. Det var nog seriöst den godaste doft jag känt på länge. 
 
Åh, du fantastiska sol. Lämna mig aldrig. Jag älskar dig! 
 
(att man blir glad är ju knappast en nackdel heller...)
 
SOL! Du gör mig glad! Lämna mig aldrig. Jag älskar dig <3

Barnkalas.

Kategori: Allmänt

 
Kan ju vara kul. För barnen alltså. Inte så mycket för dom vuxna. Inte alls för dom vuxna.
 
Ungefär två timmar håller det på och shit...man måste ju typ planera varje minut för att barnen inte ska kaosa. 
 
Kaos, det blev det från början. Föräldrarna tycks tro att det är lika med två timmars gratis barnvakt för deras del. Vissa kom knappt in och hälsade utan ville sticka så fort som möjligt. Var, nästintill, tvungen att skrika åt vissa att jag gärna ville ha namn och telefonnummer ifall någonting skulle hända. Kan ju vara lite bra. Eller? Man kanske får räkna med lite svinn på ett barnkalas? Hade det kunnat vara mitt argument i rättssalen? 
 
Nåväl. Kalaset börjar med att en förälder informerar mig om att ungen bajsar- och kissar på sig. Hen hade varit på toaletten innan så det borde inte vara någon fara men ifall olyckan skulle vara framme fanns det en påse med extra kläder, blöjor samt våtservetter. Nästa förälder informerar mig om att barnet har epilepsi. Men hen äter så superbra mediciner så hens anfall är små. Om hen skulle börja skaka och rycka vet vi varför. Nästa barn är allergisk mot massa saker. Eftersom jag visste det bakade jag, en himlans himlans, massa saker som inte innehåller nått av det hen inte kan äta. Men om olyckan ändå skulle vara framme fick jag en "akut-spruta" (ni vet, en sån man trycker in i låret på folk). Sen kom nästa...och det var hen med tanden som höll på att lossna och gjorde ont. Kul, nu känns det ju skitspännande. Survival of the fittest någon?
 
Tack och lov. Jag behövde inte trycka in en spruta i låret på någon, jag behövde inte byta bajsiga kläder och jag behövde inte bevittna ett anfall av skakningar och ryckningar. Jag behövde däremot ta hand om en tappad tand. Men fatta vad skönt...det hade kunnat vara typ 7000 gånger värre. 
 
Två timmar senare kommer föräldrarna och frågar glatt om vi överlevt. Ha, det säger det mesta liksom. 2 vuxna på 25 barn...ja, ni fattar. Hade det varit samma (icke existerande) personaltäthet på dagis hade föräldrarna gått i taket!
 
(nästa år anlitar jag folk som gör detta åt mig....kosta vad det kosta vill. Det är det liksom värt....)
 
 

Jag kommer inte...

Kategori: Allmänt

 
att berätta vad jag skulle göra eller hur jag skulle agera i en situation där bajs ingår. Fick en kommentar gällande detta. Avböjer, vänligt men bestämt. 
 
Mitt bajs luktar rosor. Och förresten bajsar jag inte. Så det så. 
 
 

Brännskador

Kategori: Humor


Kan man inte få för många av....eller...??

2 på samma vecka är ganska o-cool...bara så ni vet! Speciellt sånna som lämnar blåsor, sår och sen ärr.

Sär skrivning.

Kategori: Humor


Är ju fantastiskt kul ibland.

Typ den nedanför. Skön litteratur liksom...vibrerar den? Innehåller kanske dildos? Snippor? Kan massera din rygg?

Bajsnödig.

Kategori: Tankar

Rubriken är vidrig, jag vet. Innehållet likaså. Men ponera att ni är på väg hem från jobbet. Ni blir panik-bajsnödiga och inser att ni inte skulle klara er hem. Vad gör ni?
 
Det är mitt på dan. Folk ute. Folk på tåg/bussar. Lång tid tills ni är hemma. Ni kommer inte kunna hålla er. Ja...vad gör ni?
 
Ponera att ni är på väg hem från krogen. Har på er kjol och strumpbyxor. Ni kommer inte kunna hålla er. Det finns inga affärer eller toaletter i närheten. Nästa buss går om en timme. Ni har inget papper eller liknande med er. Vad gör ni? Eller att ni kommit till en fest. En stor fest men en jättelång kö till toaletten. Och ni är dåliga liksom. Ingen annan toalett i närheten. Vad gör ni?
 
Pratat om detta på senaste tiden. Lite kul (skittrist ämne egentligen) att fundera över hur man själv skulle reagera. Och vad man själv skulle göra. För som ni vet, flickor bajsar inte.
 
Så därför undrar jag...vad gör ni? (förutsätter helt ogenerat att det endast är tjejer som läser min blogg....ett eventuellt förlåt. Frågorna gäller givetvis killar med...bortsett från kjolen kanske?)
 
(föråt igen...förutsätter helt ogenerat att killar inte har kjol...skitilla ju...)

Dygnet.

Kategori: Tankar

 
Har för få timmar. Eller fel timmar på fel tidpunkter. Fattar ni?
 
Jag gillar natten liksom. Inte dagen lika mycket, nej. Natten är den tid då allt det roliga sker. Alla spännande saker händer. Då kreativiteten flödar som bäst. Då lugnet från omvärlden infinner sig. Jaa, sjukt medveten om att om alla vore vakna nattetid skulle det kanske inte vara lika lugnt men ni fattar nog vad jag menar va?
 
Jag gillar natt.

Alibaba och hans 40 rövare.

Kategori: En Annan Dag

 
Japp. Sjukt fördomsfullt, men fan, jag hade ju rätt. Känsliga tittare varnas inte, men känsliga läsare. Sluta läs nu om du är känslig.
 
Jag skulle sälja min ipod. La ut den på blocket och fick svar snabbt. La ut den för ett bra pris liksom.
 
Får, som sagt, svar snabbt. Och det strular från början till slut. Verkligen allt strular. Och ingenting stämmer. Priset ska prutas på, tiden ska ändras, personen vill skicka sin "kompis" (kompisen hävdar att de är bröder), kommer typ en timme sent bla, bla, bla...
 
Och!! Inte att glömma...jag har fått en ny vän. Personen skickade en vänförfrågan på facebook typ 10 minuter efter att vi kommit överens om att han skulle köpa den. WTF (what the fuck) liksom? Hallå...du hade mitt nummer. Inget annat. Han har alltså googlat mitt nummer. Fått fram mitt namn. Och antagligen mitt födelseår. Slagit upp mig på facebook och...gillat det han sett? Sick ju. Jag vill sälja en pryl. Inte skaffa nya vänner.
 
Han kompis kom idag iaf. Sent som sjutton. Kollar på ipoden och utbrister "Du har ju FÖRSTÖRT den!". Du, sa jag, det stod i annonsen att den har legat i min väska utan skydd och att den är repig. Han gillade inte mitt svar. Sen vill han kolla att alla tillbehör är med och blir typ sur när det inte finns hörlurar. Du, säger jag igen, det stod också i annonsen. Sen ska jäveln bråka om det. Att Han måste köpa nya hörlurar för minst 200 kr. Jag upplyste vederbörande om att han kan köpa ett par på Clas Ohlson för 50 spänn. Nä, det var inte ok. Prutade som fan. Jag stod fast vid mitt pris då jag redan gått ner i pris, att han då kunde åka hem utan. Och att lycka till med att hitta en billigare. Låtsades bli upprörd och var prompt tvungen att ringa originalkillen för att "diskutera". Men snnnnnaaaaaaaark!
 
Jaja, han köpte den sen i alla fall. Sen ringde originalkillen mig. Snackade lite om vädret. Om allt var bra med livet liksom. Och sen bad han om ursäkt för om jag hade behövt vänta.
 
Jävla snack.
 
Jag ville sälja en pryl. Inte behöva lämna hemmet (vilket jag behövde). Ha nån som kom i tid (vilket han absoluuut inte gjorde). Inte hålla på med jallajalla (vilket han uppenbarligen gjorde). Inte hålla på och pruta i 27 minuter (vilket han också gjorde). Inte tycka varan är ful och vara skeptisk (vilket han uttryckligen halvt skrikandes gjorde). Inte ha nya vänner på facebook (fick en förfrågan inom 10 minuter) och definitivt inte ha nya kompisar (han skrev i ett sms att han ville bli min nya kompis).
 
Alltså...hur svårt ska det vara att sälja en ipod liksom? Jag vill bara bli av med en sak jag inte använder. Hur jävla svårt ska det vara??
 
 

Varför?

Kategori: Tankar


Varför känns det så rysligt att ta i saker efter att man badat och fått russinfingrar? Det känns obehagligt liksom och ger gåshud och rysningar alá influensan.

Varför?

Dålig mat.

Kategori: Tankar


När man köpt mat som är dålig- ska man vara en sånhär skitjobbig kund och (orka) åka och lämna tillbaka den eller kastar man maten och låtsas som ingenting?

Att åka tillbaka med den är ju ett projekt i sig liksom...