En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

När den är som bäst!

Kategori: Allmänt


Shopping alltså. Spontan. Då är den som bäst. 

Har letat land och rike runt efter ett par stövlar, kosta vad dom kosta vill, utan framgång. Sen idag, helt spontant gick jag  in i en affär och snubblade över ett par. Sånt är väl himla trevligt? 

Hittade dessutom ett till par skor. Men de tänker jag inte berätta om. Trots att det var kärlek vid första ögonkastet...


Sadistiska ungdomar

Kategori: Allmänt


Det sjukaste hände på bussen. Nej, nu ljög jag. Har varit med om betydligt sjukare saker. Men skruvad då. En rätt skruvad sak hände på bussen.

Säger till mina flickor att de kan plinga eftersom vi ska av nästa. Så fort jag sagt "nästa ska vi av, ni kan plinga" kastar sig en tjej i 15-års åldern fram och paniktrycker på plingaren. När hon gjort det vänder hon sig om med världens största leende och tittar på mig. 

Vad gjorde jag? Tittade tillbaka. Lite sur försökte jag se ut. Försökte telepatera nått i stil med "kunde du inte låtit barnen få trycka, dumskalle" 

Vad jag ville göra? Fråga henne hur fan hon är funtad. Varför hon inte kunde låta bli att trycka på plingaren och att hennes mamma måste ha gråtit när hon föddes. 

Nä. Okej då. Kanske inte det sista. Det var onödigt. Men ändå. Varför liksom? Tävla mot småbarn, seriöst liksom. Suck på vissa. 

Dagen D.

Kategori: Allmänt


Idag är en fin dag. Tror jag. 

Jag har stridit och bråkat. Överklagat och yttrat mig och till slut vunnit i högsta instans. Nu går beslutet, som var till min fördel, inte att överklaga. 

Om min motpart nu väljer att vika sig. Om de ger med sig och faktiskt går mig till mötes, det återstår att se. Om inte känner jag någon som ringer varenda tidning i hela Stockholm. 

Men som sagt. Nu tar vi ett djupt andetag och konfronterar fienden. 

Jag må se söt och snäll ut. Jag ÄR rätt söt och snäll. Men ingen jävel ska komma och tro att dom kan sätta sig på mig. Då bråkar dom med fel person. Jag tål mycket, men vissa saker är bara inte okej. Jag synar bluffar och när folk tror att dom kan spela bort mig...ja, då spelar dom mot fel blondin. 


Dagens fina

Kategori: Allmänt


Någon ville fota mig. Alla som känner mig vet att jag hatar kameror. Verkligen avskyr. 

Fick då kommentaren "Men du, om jag såg ut som du skulle jag vilja bli fotad hela tiden!". 

Det var lite fint. 


Nu kommer mörkret.

Kategori: Allmänt


Strax innan 16 skulle jag gå ut. Trodde seriöst inte mina ögon när jag tittade ut genom fönstret och såg...ingenting. Inte ett jota såg jag. Det är ju för bövelen svart! Det är tamigfasen inte okej. Inte okej någonstans alls!


Komplimanger.

Kategori: Allmänt


Två personer har sagt att jag "lyser" idag.

Den ena sa att jag lyser som om jag vore gravid. Och det får vi väl ändå hoppas att jag inte är. Inte så troligt liksom.

Till den andra skojade jag och lovade att jag inte svalt några glödlampor. Han sa att det inte alls var negativt menat utan att jag liksom lyser, skimrar. Att det absolut ska tas som en komplimang. 

Det var ju kul. Och lite lustigt. Inom loppet av bara ett par timmar...

Fast det är väl härligt. Hösten är här, och jag lyser, trots att mörkret och kylan är på väg...

Fredag.

Kategori: Allmänt


Idag är det fredag. Utsikten? Mitt tak. Typ. Fyfasiken så trist att ligga sjuk en fredag. Finns ju liksom betydligt trevligare saker att roa sig med en fredagskväll. 

Kanske sysselsätter hon sig med någonting halvkul. Annars blir det nog soffpotatis-fasoner. Tv, film, mjukisbyxor och nått smaskens att tugga på. 

Suck.