En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

Vissa veckor.

Kategori: Allmänt


En blick.

Kategori: Allmänt


Ibland krävs det endast en blick för att man skall fatta. 

En enda blick kan säga så mycket. Skrämmande egentligen. Hur väl man kan avläsa andra människor. Eller hur väl andra känner en. Eller hur lätt det är att tolka signaler.

Läskigt. Men ibland sjukt nyttigt. Så en fattar liksom. 
När en bör tänka om. 
Tänka rätt. 
Eller kanske tänka nytt. 


Städryck.

Kategori: Allmänt


Ni vet...när man liksom vaknar och har så mycket energi! 

Då får jag allt som oftast lust att städa och fixa. Och sen nånstans när man kommit halvvägs...då tar energin slut. Då var det liksom inte lika kul längre. När kaoset är ett absolut faktum.  

Åh. Så jag hatar när det händer! 

Jag kanske borde förflyta mig från pallen (som står mitt i allt kaos) och göra klart ändå? Har ju trots allt andra saker jag vill göra idag...


En kommentar

Kategori: Allmänt


Jag fick en kommentar på ett hemskt gammalt inlägg jag skrivit. 

Kommer inte riktigt ihåg vad som stod men i korta drag är det svårt att ta mig på allvar när jag citerar ordspråk inkorrekt och dessutom inte behärskar det svenska språket. Hen avslutar med att jag borde lära mig skriva. Eller nått år det hållet. 

Kära Linnea. Jag citerar min text gällande vad bloggen handlar om. 

"Min frizon. Mina tankar. Mina åsikter. Min blogg. Mina ord. Skriver om allt och inget, på mitt sätt. Ett ton sarkasm, och kanske lite humor - det gör livet lite härligare." 

Linnea, som du nu kallar dig själv. Detta är min blogg. Jag beklagar verkligen att du lagt massor av tid på att läsa hemskt gamla (och kanske nya) inlägg jag publicerar, på MIN blogg. Jag ber om ursäkt för om jag enligt dig (och kanske många andra) inte behärskar språket. Men detta är min blogg.

Jag skriver av mig. Tänk typ virtuell dagbok/klagomur. Jag skriver som jag vill. Om det inte passar dig så beklagar jag sorgen
/att du är förbannad/irritationen  över att du hittat en meningslös blogg där hon som skriver citerar ordspråk fel, inte kan det svenska språket, uttrycker sig vulgärt (inte dina ord, men det gör jag nog ibland), skriver om banala skitsaker och stavar fel väldans myclet. (Det skyller jag däremot helt ogenerat på att jag bloggar från mobilen och inte seg vad jag skriver). 

Men ska vi vara ärliga? Bittra och sura kommentarer kan du behålla för dig själv. Vad fyller dina kommentarer för syfte?  Mår du bättre? Mår jag bättre? Bidrar du till ett gladare samhälle? Känner du någon slags tillfredsställelse av att läsa bloggar och kommentera språk/innehåll/okunnighet? 
Skaffa ett mer givande intresse?!
(Mitt personliga råd bara.) 

Jag skriver för att jag vill. Om mina tankar. Om mina reflektioner. Om mina åsikter. Om mina uppfattningar. Inte för dig, för mig. 

Inte för att behaga någon annan. För att jag vill. 

Min frizon. Mina tankar.