En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

Lattemorsor

Kategori: Barn och familj

Trenden att dricka latte med snyggklädda mammalediga är absurd. Träffas på ett fik, le så stort att kinderna ser ut att spricka, gå klädd i jordnära färger för att inte sticka ut, prata lyxkonsumtion, fippla lite med mobilen för att se om någon ringt eller smsat, promenera mycket för att du "måste få tillbaka figuren", prata om hur duuuuuktig ditt barn är som lärt sig sitta/gå/äta riktig mat/prata/med mera och vara sådär allmänt check.

Nej du, verkligheten bakom ser inte ut så och man lurar ingen. Dessa mammor vill framstå som värsta "supermorsorna". Realitycheck...så är det inte. Bakom stängda dörrar forsar tårarna av orkeslöshet. Varför detta begär av att framstå som någonting annat undrar jag?

Och allt detta jäkla trams med att jämföra vad ens ungar kan. Allvarligt, spelar det någon roll om Linus lär sig gå före Lukas? Vad ska ni mammor göra åt det liksom? Barnen blir till ett projekt som ska visas upp och få beröm.

Vafan, åh, så trött man blir. Låt barnen vara barn. Trist att se föräldrars taskiga självförtroende kompenseras genom att förstöra det mest värdefulla man har. Barnen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: