En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

Ny profilbild på facebook?

Kategori: Allmänt


Asså...jag kan ju bli lite konfunderad ibland. Ehh....för det blir inte ni va?? Det här med att ta kort på sig själv/på varandra. Jättekul. Klart man vill ha fina kort på sig själv. Men var går gränsen?

Har ju som bekant varit utomlands en vecka nu och har vid ett flertal tillfällen sett någonting...konstigt? Olustigt? Absurt?

Det står alltså två flickor på en knökfull strand i bikini. Jaja, inte så konstigt tycker ni. Och det är det ju inte heller. Om det inte vore för att de började ta av sig kläderna....alla kläder typ. Den ena började. Hon stod alltså i typ icke-existerande-minimala-trosor och...ingenting mer. Hon körde "duck-face" vilket betyder fullt plut med munnen. Hon vred sig på de mest onaturliga sätt och blev fotad av sin lika lättklädda kompis. Vad är syftet med dessa bilder? Ny profilbild på facebook? En karriär inom utvikningsbranschen? Eller? Givetvis stirrar de flesta. Av olika anledningar. Männen av lust (duuuhhh...) och kvinnorna av avund. Inte alla. Absolut inte, vissa skrattade men vadå? Koooom igeeeen liksom. Say whuuuuut? Sen var det den andra flickans tur. Samma visa där.

Och nu väljer jag medvetet att inte nämna flickorna på hotellet som posade på alla fyra på massagebänken.

Och här...här trodde jag att jag var självupptagen liksom...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: