En Annan Dag

Tankar, Funderingar, Reflektioner...

En helt vanlig söndag.

Kategori: Allmänt

 
Kan det vara ganska skönt att sjunka ner i soffan med en bra bok. Och vad gör man...vad gör jag? Typ som tv-programmet som gick för många år sedan "Hur gör djur?" Ehh...sidospår? Jaja, lite tankspridd idag kanske. Men ja...vad gör jag då?
 
En söndag i alla fall. En vanlig söndag. Ja, då vill jag krypa ner i soffan med en bok (ifall ni missade det). Istället hamnar jag framför datorn. Skriver världens längsta blogginlägg som jag inte vill publicera och sparar i utkast i väntan på mod/ork/lust/tillfälle. Jag plockar ner gardiner i tron om att jag ska lägga upp dom (vilket jag givetvis inte kommer göra idag i brist på tid=de kommer bli liggandes skitlänge innan jag antingen hänger upp dom eftersom jag inte orkar lägga upp dom eller så blir de liggandes ännu längre eftersom jag envist vägrar hänga upp som innan jag lagt upp dom). Jag går fram och tillbaka med saker jag inte vet vad jag ska göra av (standard) Jag...Jag....Jag...gör allt utom att, just det, sjunka ner i soffan med min efterlängtade bok.
 
Snark. Att varva ner är inte min grej. Även om jag ibland (ganska ofta) är i behov av det. Men alltså. Kvällen går liksom så förbaskat jävla fort. Jag skulle ju typ gå och lägga mig skittidigt idag ju. Men ja, hade middagssällskap, sen lite senare ringde det på dörren- blev ståendes typ 30 minuter, sen skulle jag läsa godnattsaga, sen...ja, sen vet jag inte vad jag gjorde riktigt för sen hade det plötsligt gått typ två timmar utan att jag fattat någonting alls. Vilket för övrigt också verkar vara standard numera. Att inte fatta någonting. Inte så att jag är dum eller så. För....alltså, jag vill inte skryta, men jag är faktiskt ganska smart. Men det är liksom så mycket skumma saker som händer och allt går absolut inte att förklara. 
 
Ja, tankspridda söndag, snart är du över. Tack och lov för det!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: